Startpagina | disclaimer | impressum | links | contact | channelings kristallijne matrix | behealed news abonneren

DE ENERGIE VAN GELD


"Je moet absoluut openstaan voor nieuwe wegen als je de kunst van geldmanifestatie en alle andere 'energievormen' wilt leren beheersen."


Afstandscursus inclusief cd-verzameling en een energiepakket
Wees een magneet voor de energie van geld


Terwijl ik deze zinnen aan het schrijven ben, is de energie van de masters van de 12e dimensie aanwezig. Het schrijven komt dus niet zozeer alleen vanuit het spirituele (geestelijke) verstand maar bevat ook veel energie uit de andere dimensie ‘hierboven’. Deze geestelijke wezens hebben geen echte ervaring in het omgaan met geld, in ieder geval niet in de zin zoals de mens het heeft geleerd. Toch kan de geestelijke wereld ons veel wijsheid geven in het omgaan met geld. Vooral op het gebied van creëren van geld. Geld is voor deze lichtwezens niet veel meer dan een specifiek soort energie. En in het omgaan met energieën zijn zij meesters!

Terwijl je deze tekst leest zal de energie van overvloed uit deze dimensie voor je klaarstaan zodat je makkelijk in dit veld kan stappen. Met behulp van deze energie kan je eenvoudig creëren wat je op het gebied van geld en rijkdom nodig hebt. Daardoor kan je elk moment van je leven tot een feest vol overvloed laten zijn. Natuurlijk is daar meer voor nodig dan alleen geld dus je kan ook andere begrippen daarvoor kiezen zoals: gezondheid, liefde, voeding, creativiteit of tijd voor jezelf.

Op het moment dat je de tekst leest, wordt je manifestatie-kracht vergroot en zal het je ondersteunen je spirituele bewustzijn ook op het gebied van geld te vergroten. Je ontdekt steeds meer nieuwe dingen. Dit heeft ermee te maken dat je je elke keer in een ander trillingsveld bevindt. De volgende keer ben je weer een stap verder in je bewustzijn omdat dit zich heeft vergroot en jouw manifestatie-kracht zich heeft verdiept. Daarom lees je steeds weer met een geheel nieuwe waarneming.


Creëer een flinke hoeveelheid welvaart

Je moet absoluut openstaan voor nieuwe wegen als je de kunst van het manifesteren van geld en alle andere ‘energievormen’ wilt leren. Het vraagt inzet en de juiste intentie om dingen te doen die je misschien al vaker hebt gedaan of juist nog nooit. De vraag die je jezelf - bij twijfel - kan stellen, is: ‘Waarom heb ik nog niet bereikt wat ik eigenlijk altijd hebt gewild’?. Kan het antwoord zijn dat je niet precies hebt gedaan wat voor jou persoonlijk het ‘beste' is?


Verdien 20% meer

Neem alsjeblieft de tijd om te oefenen om de hoeveelheid geld, gezondheid en overvloed op alle door jou gewenste levensgebieden te creëren zodat je er echt goed in wordt. Elk deel van deze afstandscursus bevat oefeningen met een grote hoeveelheid energie, informatie en bewustzijnsveranderende kracht waarmee je kan versmelten. Je zal met de aangeboden teksten, oefeningen en meditaties gaan werken. Je ontvangt energetische overdrachten en doorloopt verschillende initiaties. Wat vooral belangrijk is, je zal veel spelen! Vanzelfsprekend zullen er oefeningen bij zijn waarvan je denkt: "Dat gaat te ver!". Een oefening heet bijvoorbeeld: "Vier je huwelijk met geld!". Je trouwt dan symbolisch met een munt… tot de dood jullie scheidt. Een andere oefening heet: ‘Verdien volgende maand 20% meer!’. Hoe vreemd je het wellicht vindt: ze functioneren!


De kristallijne kracht

De masters van de 12e dimensie zullen je gedurende de gehele cursus met hun kristallijne kracht begeleiden en jou met het hoogste spirituele bewustzijn ondersteunen. Je zal een oprecht en mens worden die op een integere manier leert om een krachtmagneet voor geld te zijn. Je krijgt het voor elkaar een ommezwaai te maken zodat je niet meer achter geld aan hoeft te lopen. Het geld zal achter jou aanlopen! Dat is het perfecte beeld dat je nu reeds kan visualiseren. Stel je voor dat je je volledig kan richten op het tot uitdrukking brengen van je creativiteit en dat je in de nabije toekomst alleen nog maar dingen doet waar je echt blij van wordt. Er is altijd geld voorhanden. Meer dan je nodig hebt. Dat hoeven geen miljoenen te zijn. Je bepaalt zelf hoeveel het is. Je zal snel kunnen erkennen dat het veel belangrijker is dat jij jezelf tot uitdrukking kan brengen en daardoor je diepste zijn kan ontdekken. Daaruit ontstaat dan de bron van overvloed. En daardoor ontstaat het magnetisme voor meer dan je werkelijk nodig hebt. Het leven vormt zich naar het beeld waar je al lange tijd naar verlangt. Ik moedig je aan het principe van deze cursus in de praktijk om te zetten zodat je een vervuld en harmonisch leven vol overvloed kan leiden. Bepaal altijd zelf of hetgeen je hier leest voor jou ‘goed’ voelt. Accepteer dus alleen de ideeën en opvattingen die perfect voor jou zijn en daardoor en kloppen.

Misschien heb je mijn boek „Spiritueel Geldbewustzijn“ al gelezen en ben je daardoor op het idee gekomen van deze afstandscursus. Het boek bevat een kleine doorsnede van deze workshop en het kan zijn dat je al met het een of ander bekend bent. Ik raad je aan om het boek naast de cursus te lezen als je dat nog niet hebt gedaan. Veel actueel gechannelde antwoorden op geldvragen zullen je nieuwe inzichten geven.

Waar het in deze afstandscursus ‘De energie van geld’ echt op aankomt, is het intensief werken met de acht cd’s – die speciaal voor deze cursus zijn gemaakt en niet officieel worden uitgegeven – en de energetische elementen. Dit maakt het bijzonder waardevol en uniek voor jou en het zal je nog veel verder brengen. Het intensieve, energetische werk is onderdeel van een enorm transformatieproces waar jij doorheen zal gaan!


Als je alle details van deze afstandscursus wilt weten, lees dan hier verder. Veel plezier daarmee!

aanmelding

Ontvang op dit moment een 'geld-blessing'

Je kan nu even lekker ontspannen door achterover te leunen en door te ademen. Ademen is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Iedere keer als je ademt maak je verbinding met je kern van bewustzijn. Je hoeft daarvoor geen speciale techniek te beheersen. Adem gewoon rustig en heel bewust in en uit. Alleen dat opent voor jou al deuren naar vele bronnen. Leg alles aan de kant en adem goed door. Adem en ontvang de zegeningen van de masters uit de 12e dimensie. Adem en visualiseer wat het voor jou betekent om een leven in overvloed te hebben. Zie hoe je wordt omgeven door alles wat je nodig hebt en nog veel meer. Voel hoe een 'geld-zegening' jou bereikt. Die 'geld-zegening' is een zeer specifieke energie die zich in jouw DNA nestelt: sta open met elke cel van je lichaam zodat de kristallijne kracht van rijkdom en overvloed jouw genetische en spirituele DNA helemaal kan opvullen. Doe dit minimaal vijf minuten lang en sluit dan je ogen. Sta open om de 'geld-zegening' te ontvangen.

Geld en spiritualiteit

Er zijn momenten in mijn leven geweest dat ik niets had. Dan heb ik het alleen over materiële zaken. Op het moment dat je helemaal niets hebt, concentreert alles zich op een bepaald omkeringsproces en ontwikkelt zich er een geheel nieuwe kracht. We leven nu eenmaal in een maatschappij waarin zonder geld (bijna) niet te leven is. Je leest dit op een moment dat er veel veranderingen in onze wereld merkbaar zijn. De wereldeconomie bereikt zijn grenzen en de fiscale economie lijkt niet meer op de oude gebruikelijke wijze te functioneren. Het is nodig om op een geheel andere manier te gaan denken en daardoor een nieuw bewustzijn te ontwikkelen. Macht is een onbruikbaar instrument geworden en zal in de toekomst alleen nog maar meer verwarring geven. We leven in West-Europa en op deze plek van de wereld is geld een noodzakelijk middel. We kunnen hier momenteel simpelweg niet zonder geld. Gelukkig is geld op zich slechts een instrument.

Steeds weer vragen 'ontwakende' mensen zich af waarom spiritualiteit in het alledaagse leven niet functioneert. Eén van de redenen is dat geld altijd zeer bewust buiten beschouwing van het spirituele bewustzijn wordt gehouden. Spiritualiteit en geld zijn vaak niet de thema’s die in een adem worden genoemd. Wat is de reden dat 80% van de (zichzelf) spiritueel noemende mensen geen geld hebben en daar constant strijd mee leveren?

Waarom gaat dat met zoveel lijden en verwarring gepaard? Een reden - vanuit hoger perspectief bekeken zelfs de belangrijkste - is dat het collectieve geldbewustzijn van de mensen moet veranderen. Als we ervaren dat niets meer functioneert op collectief gebied, moeten we beseffen dat dat tegelijkertijd betekent dat de tijd rijp is voor nieuw bewustzijn.

Een nieuw geldbewustzijn creëren

Dit nieuwe geldbewustzijn zal moeten ontstaan. Denk je dat de mensen, die door hun ‘oude’ niet meer functionerende machtsfilters kijken, dit kunnen creëren? Nee, dat zal niet werken – er zijn nieuwe mensen nodig. En wat voor soort mensen is daarvoor het beste geschikt? Ja – de ’naïeve’ mens. De mens die zich nog niet echt met geld bezig heeft gehouden. Degene die destijds gestruikeld is en vanuit zijn ‘lijden’ er op een gegeven moment voor open staat iets nieuws te leren. Spirituele mensen die moeite hebben met geld, hebben in werkelijkheid geen echte problemen met geld. Het is meer het bestaande machtssysteem dat zwaar valt en wat we daarmee in verbinding brengen. Geld op zich is een prachtige energie voor waardebepaling. Zodra we leren ons spirituele bewustzijn op een nieuwe manier op geld te richten waardoor een nieuwe conditionering ontstaant, kunnen we geld als iets prachtigs, iets puurs en iets goddelijks gaan beschouwen en het ook als zodanig gebruiken en ermee spelen. Dat geeft dan weer vreugde! Dus, daar gaan we…..

Deze cursus is een leidraad om stap voor stap de kunst van het creëren te gaan beheersen. Je zal leren datgene te ontdekken wat je wilt bereiken. Je zal dingen in je leven aantrekken die je in vervulling brengen. Het zal blijken of dat daadwerkelijk geld is. Misschien zijn het hele andere dingen. Maar één ding is zeker: je zal je door jouw leven bewegen en merken dat het geld JOU achternaloopt. Jij doet maar één ding! Dat is doen waar je blij van wordt en plezier aan beleeft. Je zal volledig vervuld beleven hoe makkelijk het is de constante superflow door jouw leven te laten stromen. Hoe je als een magneet allerlei bijzondere dingen aantrekt. Hoe en op welke manier dat zal zijn, maakt op dit moment niet uit. Het maakt nooit uit! Daarover moet, zal en mag je je ook geen zorgen maken.


Geld is energie, net zoals licht dat is. Jij bent licht! Als je nu de herverbinding met de bron van het licht herstelt, zorgt deze herverbinding ervoor dat jij zelf de bron wordt. De bron van jouw welwaart. Zie je het plaatje van een overlopende bron? Jij bent de bron waaruit de geldstroom vloeit. En zodra jij je beweegt, stroomt het geld achter je aan.

aanmelding

Manifestatie van de magnetische kracht

Je zal merken dat je steeds meer gevorderde spirituele manifestatie-technieken leert. Hoe je de kracht van magnetisme kan inzetten om dingen op de snelste en meest eenvoudige manier in je leven aan te trekken. In de loop van de cursus gaan we werken aan de sabotages die je al die tijd hebben afgescheiden van het spirituele geldbewustzijn omdat je je bewust van het machtsspel van de geldeconomie wilde afzonderen. Je leert hoe makkelijk het is een krachtmagneet voor geld te worden als je dingen met passie doet vanuit je hart, precies zoals een magneet ijzer aantrekt. Je krijgt een paar eenvoudige energietechnieken waarmee je je droombaan kan aantrekken of jouw levensdoel vindt zodat je kan doen wat je werkelijk diep van binnen wilt doen.

Natuurlijk bekijken we ook hoe we de geldstroom in je leven kunnen blijven behouden. Hoe krijg je het voor elkaar dat er steeds meer geld binnenkomt dan eruit gaat? Hoe houd je je rijkdom in stand? Je leert hoe je plezier, vrede en harmonie in je leven krijgt. En ook zal je leren hoe je door de flow van je geld weer van jezelf gaat houden. Hoe je geld op een integere wijze kunt vermenigvuldigen. Veel meditaties zullen je bewustzijn vergroten en je DNA opnieuw programmeren. Ze leiden je naar een rustige en ontspannen toestand waardoor de geconditioneerde patronen over geld en rijkdom, die in je onderbewustzijn en je synaptische neurobiologische systeem zitten, kunnen veranderen. De masters van de 12e dimensie zullen je daarbij begeleiden en jou met hun transformerende energie beroeren zodat jij de magnetische kracht in jezelf kan activeren.

De transfirmaties

We werken ook met transfirmaties. Dit is meer dan tweedimensionale affirmaties. Een transfirmatie bevat namelijk niet alleen informatie maar ook energie. Door iedere transfirmatie die je in deze cursus gebruikt, wordt jouw bewustzijn op een veel dieper niveau getransformeerd door diens energie. We hebben dus een veel diepere toegang tot het nieuwe bewustzijn dat op een multidimensionaal niveau ontstaat. De begeleiding van de geestelijke wereld, het kwantumveld van het geld en de intentie van deze cursus samen met jouw intentie om iets in je geldbewustzijn te veranderen zullen jou daarom veel sneller de diepte invoeren. Het is dus meer dan het principe: gedachten creëren realiteit. Het is: nieuw kwantumbewustzijn leidt je naar superflow! Als je de transfirmaties liefdevol naar jezelf uitspreekt en er tegelijkertijd voor open staat dat er DNA-veranderende informatie vanuit de 12e dimensie stroomt terwijl je de echo van de transfirmatie door het universum hoort galmen, zal het vele malen dieper gaan dat je je op dit moment kan voorstellen. Je zal dit als nieuwe waarheid voor jezelf creëren en dit ook werkelijk (be)leven. Het is meer dan alleen maar informatie waar je met je verstand ja tegen zegt, het gaat veel dieper. Het gaat tot in je DNA, het stroomt door je meridianen en bereikt daardoor je organen. Het bouwt nieuwe synapsen in je neurobiologische systeem en het nestelt zich in je kristallijne structuur. Jij bent zelf de bron. Volledig!

Het kristallijne bewustzijn

Voel je nu al het verschil terwijl je deze tekst aan het lezen bent? De masters van de 12e dimensie openen jouw bewustzijn met hun kristallijne kracht. Niet dat ze jou iets geven dat je nooit gehad hebt. Zij helpen jou slechts herinneren dat je dit bewustzijn reeds sinds je geboorte in je draagt. Je wist alleen niet waar het zich verstopt had. Nu kan het weer vrij komen. Het is alsof de slapende reus in jou ontwaakt. Voel het!

"Het zal jou met de wijsheid van je ziel herverbinden en jou op één lijn brengen zodat je met de onbegrensde overvloed van het universum wordt herverbonden en de omstandigheden in je leven zich tot een overlopend krachtvuur van gezondheid, liefde en rijkdom zal ontwikkelen."

aanmelding

De cd-verzameling en miljoenen engelen

De cursus bevat een cd die honderden van dit soort transfirmaties bevat. Je kan dit gebruiken wanneer je maar wilt: bij het joggen, tijdens je workouts, terwijl je werkt, of slaapt, bij het koken, tijdens het wandelen, op het strand, vakantie, onderweg naar je werk of ’s morgens bij het tandenpoetsen. Het zijn honderden diepingrijpende en krachtgevende zinnen met informatie die door hun Multi-dimensionaliteit diep doordringen in al jouw delen. Naast deze cd zijn er veel cd's met speciaal voor deze cursus gechannelde en begeleide meditaties die energie-overdracht bevatten. Je kan het je voorstellen alsof je op de bron van de 12e dimensie wordt aangesloten en een krachtvuur, een matrixgolf voor de ontwikkeling van geldbewustzijn, ontvangt. Met deze cd’s leer je een magneet te worden en je hoort ideeën hoe je je leven op succes kan programmeren. Geloofsovertuigingen en conditioneringen met betrekking tot geld en overvloed die je niet meer dienen, worden getransformeerd en er zal een nieuw programma voor welvaart worden geïntegreerd.

Jouw aura, energieveld en je kristallijne structuur worden geactiveerd zodat de rijkdom van jouw Zelf in jou kan ontwaken. Met een speciale cd wordt je geconfronteerd met al je twijfels die je kan laten verdwijnen. Daarmee kan je de kracht als magneet volledig beleven. De laatste van de acht cd’s zal je openen voor de leiding van je gidsen, lichtwezens en engelen die jou in je nieuwe geldbewustzijn zullen begeleiden. Miljoenen van deze geestelijke wezens en engelen zijn daarvoor ‘geschoold’ en wachten erop hun diensten op aarde te kunnen leveren. Misschien wel voor jou?

Ik zal hieronder nog een keer uitleggen hoe de cursus precies in zijn werk gaat:

 • Het is alleen op bepaalde tijdstippen mogelijk met de cursus te beginnen. Deze worden op de website www.behealed.nl gepubliceerd. De reden hiervoor is dat direct na jouw aanmelding op energetisch niveau een herverbingsproces begint die ik energetisch begeleid. Jij stuurt mij daarvoor een foto zodat ik op afstand aan je kan ‘werken’.
 • De cursus werkt energetisch het beste als je iedere drie tot vier weken aan een nieuw deel met oefeningen begint. Je kunt de daarvoor benodigde tijd natuurlijk aan je persoonlijke agenda aanpassen. Je moet wel de mogelijkheid hebben om minstens drie dagen per week een half uur, tot drie kwartier, tijd vrij te maken om de cd’s te beluisteren en de oefeningen te doen.
 • De cursus bevat acht delen. Aan het begin van de cursus ontvang je per post een pakket met al het cursusmateriaal. Jij beslist zelf in welk tempo (en op welke dagen) je de cursus doet, het is niet aan bepaalde tijdstippen gebonden. Door het multidimensionale kwantumveld maken we ons los van tijd en ruimte waardoor het lijkt alsof je in een groep aanwezig bent.
 • Het pakket dat je aan het begin ontvangt bevat de documenten voor de gehele cursus, 8 cd’s en een rode (glas)kristal van 5 cm groot die energetisch is verbonden met jouw speciale welvaarts-codering uit de 12e dimensie. Tijdens de cursus zal je veel met deze kristal werken om deze informatie op te kunnen roepen.
 • Je krijgt een kaart met energetische kracht voor in je portemonnee en je leert intensief om te gaan met de energiekaarten ‘betaald door het universum’ en ‘wonder ontvangen’ en hoe je dit voor jezelf of je bedrijf kan inzetten.
 • De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen eenmalig € 425,-. In deze prijs zit het volgende inbegrepen: schriftelijk materiaal, de energetische overdrachten op afstand, je persoonlijk gecodeerde rode kristal, de verzameling van acht Cd’s, al het overige cursus-materiaal, energiekaarten en uiteraard de verzendkosten.

aanmeldingDat zijn krachtige instrumenten voor je onbegrensde welvaart. Vind het jezelf waard om dat in jezelf en je toekomst te investeren!

Bij de acht cursusdelen wordt op de volgende onderdelen ingegaan:

 • Je leert krachtige integratie-oefeningen voor een nieuw geldbewustzijn
 • Je wordt een magneet voor wonderen en werkt met je persoonlijke welvaartskristal
 • Je verbindt jezelf oprecht met het krachtveld van succes
 • Je lost alle oude geloofsovertuigingen en programma’s over geld- en waardebewustzijn op
 • Je leert echte rijkdom aan te trekken en een goed leven te leiden
 • Je ontwikkelt de bron van creativiteit, ontplooiing en inspiratie. Je beleeft een herverbinding met je hoogste welvaartsbewustzijn
 • Je smelt samen met het kristallijne welvaartsbewustzijn

Zeker, het bedrag voor de cursus van € 425,- is veel geld en het liefste zou ik je deze cursus cadeau geven. Maar dan heeft het niet de energie waarmee je kan transformeren. Het gaat erom dat JIJ leert meer geld, of überhaupt geld, te creëren. Als je dat werkelijk wilt en je het bedrag op dit moment niet in 1x kan betalen, kan je de volgende optie kiezen: je betaalt € 75,- bij inschrijving en vervolgens op iedere 1e van de maand 7 maanden lang € 50,-

aanmelding

Gehoord van deelnemers

"Ik voel me vol energie en vrolijk en gelukkig en op de een of andere manier komt het geld daardoor naar me toe. Wat had ik in het begin moeite om dat te geloven. Zo eenvoudig kon het toch niet zijn dacht ik, maar ondertussen weet ik beter. Men hart fluistert me in wat goed voor me is en welk pad ik best loop. Ik kan daar nu zoveel beter op vertrouwen in tegenstelling tot vroeger dat ik dacht dat de anderen het wel beter wisten. Ik was toen trouw aan alles en iedereen behalve aan mezelf. Maar ondertussen zeg ik tegen mezelf: ik geloof (mezelf), ik vertrouw (mezelf) en dat maakt een hemel van verschil."

"Ik ervaar levensvreugde waarvan ik jaren gedacht heb dat ik die niet meer had. Het was ploeteren om men kop boven water te houden zowel fysiek als fynancieel. Maar nu zijn er dagelijks zoveel mooie, leuke grappige en vertederende gebeurtenissen dat ik er stil van word. Maar bovenal ook dankbaar."

"Ik voel dagelijks het vertrouwen groeien zowel in mezelf als in al datgene dat op mijn pad komt. En wat zo mooi is,is dat er werkelijk wonderen gebeuren. Ze staan allemaal in men wonderen-dagboek. Grote en kleine maar allemaal even bijzonder!!!!!"

"Ik wil je graag zeer hartelijk bedanken voor de verrijking die door jouw workshop in gang is gezet. Ik noem mijn rijkdom innerlijke rijkdom. Ja, jouw workshop heeft ervoor gezorgd dat ik me innerlijk rijk voel. Dat kan ook niet anders als je kijkt naar de wet van de aantrekking. Ik stel met verbazing vast hoe overvloedig de kosmische krachten mij begeleiden en zachtjes in een weldadige richting sturen. Dank je wel!”

"Ik ben veel, veel, veel gelukkiger en ontspannender geworden sinds ik de cursus heb gevolgd. Ik heb een sluitende bankrekening, zowel zakelijk als privé ,en minstens 200% meer plezier in het leven – DANK JE WEL !!”

"Het is echt fantastisch, ik voel dagelijks veranderingen. Vroeger liep ik alles achterna en dat blad is nu echt omgedraaid. Alles komt als vanzelf naar me toe. Ik heb een bijzondere aantrekkingskracht op mensen en ik voel me alsof ik vleugels heb. Als ik aan jou en alle wonderlijke veranderingen denk, voel ik een hele sterke energie.”

"De cursus is echt bijzonder goed. Ik ben onder de indruk hoe je het voor elkaar krijgt om ons op veelvuldige manieren te motiveren. Bijvoorbeeld de uitdaging om direct het lezen van de documenten te onderbreken om een bepaalde opgave te maken. Uitstellen is gewoon niet mogelijk. Ik heb al veel rondom het thema geld gelezen en ook ermee gewerkt maar zo concreet als ik het nu bij jou ervaar, heb ik nog nooit meegemaakt. Zo mooi en dan krijg ik straks ook weer een energie-overdracht. Heel veel dank voor alles!”

"Lieve Thorsten, mijn gevoel van dankbaarheid kent geen grenzen en is eigenlijk niet te beschrijven. Ik zoek naar woorden. Het is heerlijk om de cursus in mijn eigen tempo te kunnen doorwerken – te beleven – en te vervullen. De energetische afstandsbehandelingen heb ik zeer intensief in mijn hartchakra ervaren – het heeft zich over bijna mijn hele lichaam verspreid. Het is momenteel zo dat ik zo helder ben – bij mezelf ben – in het hier en nu – steeds vaker en steeds langer en het mooiste is dat ik gevoelsmatig de transfirmaties met mijn hart kan aannemen – ja precies zo is het! Ik voel me zo bevrijd en na jaren voel ik eindelijk weer dat tintelende gevoel van positieve spanning dat het leven me geeft.”

"Toen ik jouw laatste (deel 8) cursus-cd driemaal in waaktoestand met volledige aandacht heb beluisterd, voelde ik me heel dichtbij mijn doel: het was zo bevrijdend, bewegend en een belevenis die me diep heeft beroerd. Steeds als je de getallenmatrix uitspreekt, voel ik me door de hemel/iets heiligs aangeraakt en moet ik huilen! En steeds opnieuw wil ik het je zeggen: jouw stem alleen al is iets heiligs! Hij beroert zo diep en zo zacht: het is als een herinnering aan het paradijs: het is zo mooi, helder en teder: het instrument van een engel! En zo vergaat het velen, Thorsten! Vandaag hebben twee vriendinnen ditzelfde gevoel met me gedeeld; “oh, ik ben verliefd op de stem van Thorsten”. Het zijn ook jouw gekozen woorden die zo diep beroeren: je hebt echt zo’n mooie uitdrukkingswijze: en ook in daarin voel ik iets engelachtigs.”

“Het is een prachtig cadeau om jou in mijn leven als begeleider en voortrekker van mijn weg te hebben. De geld-cursus loopt nu ten einde maar ook weer niet. Alles wat je met je prachtige stem, je beroerende spraak hebt uitgedrukt, bereikt onmiddellijk mijn hart. Steeds weer geef ik mezelf het cadeau om naar je cd’s te luisteren en elke keer voel en neem ik andere dingen waar. Voor mij betekent dat groei op alle niveaus dat mij op elke manier verrijkt en voldoening geeft. DANK JE WEL dat je in mijn leven bent! Ik kijk nu al uit naar de volgende stap met jou.

“Vorig jaar heb ik de geldcursus gedaan en ik wil je graag feedback geven hoe het mij is vergaan. Het thema geld is voor mij altijd een heel bijzonder gevoelig punt geweest. Zoals jij het zo mooi zegt: het is tijd om het geld niet meer achterna te lopen. Iets dat ik altijd heb gedaan. Nu verandert er veel in een andere richting. Tot bijna het einde heb ik jouw liefdevolle adviezen opgevolgd en daar zeer ambitieus aan gewerkt. In oktober kwam er een nieuwe levenssituatie die me naar een andere spoor stuurde. Het thema geld kreeg een andere waarde en dat is tot op heden niet veranderd. Ik heb het voor elkaar gekregen om erop te vertrouwen dat er voor mij wordt gezorgd. Ik heb het voor elkaar gekregen dat ik de touwtjes weer in handen heb en neem waar ik recht op heb. Ik heb nu mijn innerlijke vrede gevonden en als het weer eens wankelt, heb ik hele mooie mogelijkheden om de balans weer te herstellen. De ‘energievreters’ verdwijnen steeds meer en meer uit mijn leven. Is dat allemaal niet fantastisch?”.

"De geldcursus heeft me een prachtig ‘dik’ einde met zeer veel rijkdom op mijn bankrekening gebracht. Dank je wel!"

aanmelding