Startpagina | disclaimer | impressum | links | contact | channelings kristallijne matrix | behealed news abonneren

over Thorsten


"Ik vertel je graag over mijn pad. Ik ben dankbaar voor alle kleine en grote uitdagingen in mijn leven omdat ze me daar hebben gebracht waar ik vandaag ben"

Al op 25e jarige leeftijd stond Thorsten Weiss stil bij de vraag over de zin van het leven. Hij werd door veel grote uitdagingen geleid om steeds weer ‘achter de coulissen’ te kijken.

Zijn voormalige succes in leidinggevende verkoop- en marketingfuncties gaf hem de noodzakelijke ervaring om later als spiritueel begeleider zelfstandige ondernemers te motiveren tot een nieuwe manier van denken.

Tegenwoordig is hij coach voor nieuw bewustzijn, meditatie en zelfheling en succesvol auteur. Als inspirerend seminarleider weet hij toehoorders enthousiast te maken. Door middel van een gechannelde meditatie worden zij in een diepgaand helings- en transformatieproces gevoerd.

Met zijn werk toont hij mensen hoe ze hun kracht weer terug kunnen vinden. Hoe ze chronische ziektes en zelfs kanker kunnen genezen. Hoe ze lichaamsgewicht kunnen verliezen en nieuwe voedingsgewoonten eigen kunnen maken. Uit het zicht van volmaaktheid leert hij de eigen kracht zo te bundelen dat terugkeer in de eigen waarheid makkelijk te ontdekken is.

Thorsten Weiss heeft een duidelijke boodschap: “We leven in een tijdperk waarin veel mogelijk is waarvan we lange tijd hebben gedacht dat het onmogelijk zou zijn. Nu is het juiste moment om dit nieuwe bewustzijn te activeren, om het eigen leven conform de werkelijke wensen en voorstellingen vorm te geven. En iedereen is daartoe in staat. Ik wens je hierbij veel vreugde en vertrouwen om dit te ontdekken!”.

Hij geeft regelmatig schriftelijke cursussen, seminars, lezingen, meditatie- en belevenisavonden. Hij leeft in Nederland.